štvrtok 20. júla 2017

Faul v trojkového basketu? Až po poriadnej rane do zubov, hovorí Tomanec

A svojho rozhodnutia neľutoval, hoci tím na vysnívanú medailu nedosiahol a vypadol vo štvrťfinále.

"Bol to nádherný zážitok. Usporiadatelia sa vytiahli. Chceli ukázať, že by bet365 mobil zvládli aj olympiádu, a podľa toho všetko vyzeralo. Nenašiel som žiadnu chybu. Muselo to všetko stáť hromadu peňazí, "ocenil usporiadateľa Tomanec, ktorý sa v zápasoch trhal pod košom so súpermi i veterným počasím.

"Kurty stáli pri mori a celkom to tam fúkalo. Preto sa väčšina tímov tlačila pod kôš. Kto sa s tým nevyrovnal a snažil sa strieľať z diaľky, čoskoro skončil, "všimol si podkošová hráč prostějovských orlov.


So svojím bývalým klubovým parťákom Švrdlíkem, opavským Zbránkem a brnenským Zachrla postúpili zo skupiny do vyraďovacej časti a vo 2.kole play-off vypadli s Ruskom, bet 365 ktorému podľahli tesne o tri body.

"Bol to veľmi vyrovnaný zápas. Na začiatku sme viedli, potom sa cez nás dostali. Trošku bet365 im pomohli aj rozhodcovia, ale to už nevrátime. Ale hanbu sme ani tak neurobili, "hodnotil vystúpenie slovenského tímu Tomanec.

Českú republiku napospol zastupovali hráči z najvyššej basketbalovej súťaže, u rady ostatných tímov to však príliš neplatilo.

Vzhľadom k odlišnosti oboch basketbalových variantov sa vo viacerých štátoch basketbalisti na trojkovú variantu často špecializujú, a napríklad v Rusku sa hrá aj riadna ligová súťaž. "Z môjho pohľadu ide vlastne o úplne iné športy.Spoločný je akurát kôš a lopta, "usudzuje tridsaťročný hráč, podľa ktorého sa hráči bet365 bonus na trojkový basketbal špecializujú aj v Španielsku. "Hrajú štvrtú ligu a tú berú skôr ako tréning na malý kurt."

Cez celý rad odlišností sa bude Tomancovi príprava na menšom ihrisku hodiť aj v Kooperativa NBL. "Hlavne v tvrdosti. V tom trojkového sa to pod košom veľa reže. Faul sa píska až vo chvíli, keď dostanete poriadnu ranu do zubov. Takže v tom Petkov si v lige faule ani nevšimnem, "usmieva sa pivot, ktorý sa po prázdninách vráti k oslabenej orlie letca z Prostějova.

"Pošli štyria hráči základnej rotácie. Ale pozície vypratať nechceme. Budeme sa snažiť opäť získať čo najviac výhier.Kvôli tomu to všetci robíme, "nebojí sa Tomanec.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára