sobota 15. apríla 2017

forum stávkari riešiť bookmakerov na obmedzenia a uzavretie účtov

Novovytvorený orgán, ktorý zastupuje stávkari Racing je riešiť bookmakerov nad tým firmách blízkych a obmedziť účty úspešných hráčov. Táto otázka bola horúcou témou v rohu Racing sociálnej mediálneho sveta na konci mesiaca a obavy, že to môže byť podkopáva Šport odvolanie rozšírila tak ďaleko, ako chodbách stávok British Horseracing Authority.All sú preč: prečo bookmakeri jo , t hrať fair viac

, je to určite zďaleka vec, ktorá bola vychovaná väčšina s nami, 'povedal Simon Rowlands, je Timeform veterán, ktorý predsedá dostihových stávkarov Forum (HBF) a bol zhromažďovanie názory a obavy stávkari od leta.Ako druhé stretnutie Európskeho fóra ml ádeže chýlil ku koncu tohto týždňa, povedal: "Nie sme si predstavoval, že ľudia budú tancovať na našom naladení, ale máme niekoľko odporúčaní. Budeme kontaktovať bookmakerov a prevádzkovanie týchto myšlienok okolo nich.

"Bookmakeri by mal vedieť vopred, čo je pravdepodobné, že si je obmedzené alebo zatvorené druh činnosti a v ideálnom prípade by mal mať právo na kontrolu, ak sa prijmú opatrenia proti ne.Individuálne náhle sa zrazil späť je Stávkovanie na Bet365 existujúci či potenciálny zákazník dostihy, a to nielen v stávkovej kancelárie sa jedná, po všetkom. "

Rowlands a jeho kolegovia sa obávajú, stávkové kancelárie kladú príliš dôveru v" rigidné obchodovanie algoritmy ", ktorých cieľom je upozornit,makléři ', ktorých činnosť je považovaná za nerentabilné a neatraktívne podľa stávkového priemyslu. Strach je veľa z toho, čo možno nazvať "nevinnými divákmi" odopieraná stávku bezdôvodne

"viac diferencovaný prístup" je k tomu vyzval Rowlands, ktorý znie :. "Mal by byť zabránené niekto zo stávkovania £ 100 na Grand National len preto, že úspešne ARBED stávku na futbal?Preteky potrebujú tento obrat a zákazníkov, ktorí sa zaoberajú zákazníkmi. "Taktiež by sme chceli zistiť rozsah problému obmedzení a zatvárania, čo by si vyžadovalo pomoc v rámci stávok. Podľa posúdenia HBF pošty je to veľký záujem mnohých hráčov rôznych druhov, ale to nie je určite reprezentatívne. "

Úradníci britského dostihového úradu potvrdzujú uzatvorenie a obmedzenia účtov ako záležitosť Ale majú pocit, že existuje malá šanca na pozitívnu reakciu, ak sa pokúsia povedať bookmakrom, ako zvládnuť svoje podnikanie, najmä v súčasnej atmosfére napätia medzi pretekaním a stávkovaním nad financovaním.Tak to bude až do HBF stlačiť Racing case.BHA Nic k Rust zahajuje fórum, aby stávkari z chladného Prečítajte si viac

"Sú určité veci, ktoré sme chceli, aby urobil vyhlásenie o tom nemusí byť nutne reprezentovať politiku BHA, "uviedol Hbf Jason Brautigam, výkonný riaditeľ britskej drezúrne vo svojej dennej práci. "Ak sa ukáže, na svojich internetových stránkach, tam je implicitné potvrdenie, takže musíme snažiť, aby sa ubezpečil obaja sú považované za mierne oddeliť."

Fóre sa skladá z deviatich členov, všetci neplatené, stále sa zdalo nadšený projekt presadzovanie záujmov pretekárskych stávkari ako ich zdĺhavé diskusie skončila v pondelok, viac ako jeden hlas trval na tom, že to nebude "len ďalší hovoriť obchod" a že dúfajú, že majú skutočný vplyv v priebehu času.

"To sa nestane za päť minút, ale všetci sme vedeli, že na prvom mieste," povedal Steven Tilley, miestne radkyňa. "Úžasná vec je, že máte celú skupinu ľudí, ktorí vs ádzajú všetci, ktorí sú umienený a všetci z nich skutočne zdá, že si spolu dohromady a zdá sa, že prichádza s konsenzom prehliadnuť veľa času, ktorý som myslím, že je úžasné.Sme skupina odporcovia tu aj napriek tomu sa nám podarilo získať konsenzus.


"

Stávkové bonusy Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára